Gijs Rademaker wordt boos op Marcel Levi: "Ik weet het niet meer" (video)

Gijs Rademaker wordt boos op Marcel Levi: "Ik weet het niet meer" (video)

Aan tafel bij Jinek Marcel Levi en opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker over de huidige situatie in de zorg. Gijs Rademaker heeft geen idee hoe het nu echt in de zorg gaat, hij hoort zoveel verschillende verhalen. Bekijk hieronder het fragment waarin Gijs het even niet meer weet en een beetje boos wordt.

Verward
Gijs Rademaker hoort binnen een week, en vier weken lang, verschillende verhalen over de zorg. "Waar moeten mensen dit voor doen? Waarom weer een lockdown? Om de zorg te ontlasten. Kan iemand dan eenduidig vertellen hoe het is in de zorg?", aldus Gijs. Marcel Levi geeft antwoord: "Mensen hebben een geplande operatie en hebben een semi spoedoperatie en die worden nu allemaal afgezegd. Dat is een ellendige situatie." Marcel laat weten dat dit gebeurd door de drukte van mensen met corona.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Gijs Rademaker</em> wordt boos op <em>Marcel Levi</em>: &quot;Ik weet het niet meer&quot; (video) Aan tafel bij Jinek Marcel Levi en opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker over de huidige situatie in de zorg. Gijs Rademaker heeft geen idee hoe het nu echt in de zorg gaat, hij hoort zoveel verschillende verhalen. Bekijk hieronder het fragment waarin Gijs het even niet meer weet en een beetje boos wordt. VerwardGijs Rademaker hoort binnen een week, en vier weken lang, verschillende verhalen over de zorg. "Waar moeten mensen dit voor doen? Waarom weer een lockdown? Om de zorg te ontlasten. Kan iemand dan eenduidig vertellen hoe het is in de zorg?", aldus Gijs. Marcel Levi geeft antwoord: "Mensen hebben een geplande operatie en hebben een semi spoedoperatie en die worden nu allemaal afgezegd. Dat is een ellendige situatie." Marcel laat weten dat dit gebeurd door de drukte van mensen met corona. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Fiona Hering over Lady Gucci: "Het is een loeder" (Jinek) Bekijk deze video » Mick van Wely bij Jinek over moordenaar Wik H.: "Soms komt het beest in hem los" (video) Bekijk deze video »
TV :
Gijs Rademaker wordt boos op Marcel Levi: "Ik weet het niet meer" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gijs Rademaker wordt boos op Marcel Levi: "Ik weet het niet meer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV