Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje: "Eigenlijk waren alle foto's eng"

Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje: "Eigenlijk waren alle foto's eng"

We kunnen vanavond genieten van alweer de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje. In deze aflevering zullen de overgebleven kandidaten Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing weer erg goed hun best doen om het perfecte plaatje te schieten. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Eigenlijk waren alle foto's eng&quot; We kunnen vanavond genieten van alweer de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje. In deze aflevering zullen de overgebleven kandidaten Bridget Maasland, Juvat Westendorp, Georgina Verbaan, Patrick Martens en Frits Sissing weer erg goed hun best doen om het perfecte plaatje te schieten. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. EngDe opdracht is om een mooie filmposter te schieten met BN'ers. De winnende poster komt overal te hangen. De tweede shoot is een niet alledaagse fotoshoot met jonge modellen: "Eigenlijk waren alle foto's eng", zegt Patrick Martens. Bekijk de promo van de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bridget Maasland in tranen na hoogste cijfer in Het Perfecte Plaatje: "F*cking 10" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland in tranen door haar moeder Elly: "Jeetje, wat ben jij mooi" (video) Bekijk deze video »

Eng
De opdracht is om een mooie filmposter te schieten met BN'ers. De winnende poster komt overal te hangen. De tweede shoot is een niet alledaagse fotoshoot met jonge modellen: "Eigenlijk waren alle foto's eng", zegt Patrick Martens. Bekijk de promo van de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje: "Eigenlijk waren alle foto's eng" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV