Pieter Derks: "Iedereen weet dat er een lockdown aankomt behalve het kabinet" (video)

Pieter Derks: "Iedereen weet dat er een lockdown aankomt behalve het kabinet" (video)

Pieter Derks heeft een duidelijke mening over het, enigszins zwabberende, coronabeleid van het kabinet en verkondigde die vandaag luidkeels op de radio: "Iedereen weet al dat er een lockdown aankomt, behalve het kabinet. Basisscholen zijn de thuiswerkpakketjes al aan het samenstellen, relschoppers wassen hun bivakmutsen, de mensen op straat wensen elkaar alvast een prettige lockdown maar het kabinet blijft doen alsof het nog alle kanten op kan." De hele column van Derks hoor je hieronder.

Pieter Derks: &quot;Iedereen weet dat er een <em>lockdown</em> aankomt behalve het kabinet&quot; (video) Pieter Derks heeft een duidelijke mening over het, enigszins zwabberende, coronabeleid van het kabinet en verkondigde die vandaag luidkeels op de radio: "Iedereen weet al dat er een lockdown aankomt, behalve het kabinet. Basisscholen zijn de thuiswerkpakketjes al aan het samenstellen, relschoppers wassen hun bivakmutsen, de mensen op straat wensen elkaar alvast een prettige lockdown maar het kabinet blijft doen alsof het nog alle kanten op kan." De hele column van Derks hoor je hieronder. Bekijk ook Video: Frits Wester waarschuwt voor mogelijk nóg strengere lockdown Bekijk deze video » Aanstaande vrijdag 26 november een vervroegde persconferentie? (WNL) Bekijk deze video »
TV :
Pieter Derks: "Iedereen weet dat er een lockdown aankomt behalve het kabinet" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pieter Derks: "Iedereen weet dat er een lockdown aankomt behalve het kabinet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV