Zien: Tim Douwsma over verbranden van coronapas in Italië: "Wanneer hier landgenoten?"

Zien: Tim Douwsma over verbranden van coronapas in Italië: "Wanneer hier landgenoten?"

Tim Douwsma is online actief met delen van berichten over het huidige coronabeleid. Hij wil een goede toekomst voor iedereen en met een verdeelde samenleving gaat dit niet lukken. De zanger is tegen de coronapas.

"Wanneer hier?"
In een video uit Italië zien we dat Italianen bij elkaar komen om hun coronapas te verbranden. "Prachtig moment van solidariteit in Perugia: gevaccineerde burgers verbranden hun gezondheidspas. We doen het om de Grondwet te verdedigen", wordt er bij de video geschreven. Tim deelt deze Tweet en schrijf erbij: "Wanneer hier landgenoten?" Bekijk de Tweet hieronder.

Tim Douwsma was te gast tijdens een event van het onafhankelijke nieuwskanaal blckbx.tv om zijn single te promoten maar ook staat hij achter de uitspraken die op het kanaal worden gedaan. Tim noemt de coronapandemie een marathon. Bekijk de video hieronder.

Zien: <em>Tim Douwsma</em> over verbranden van coronapas in Italië: &quot;Wanneer hier landgenoten?&quot; Tim Douwsma is online actief met delen van berichten over het huidige coronabeleid. Hij wil een goede toekomst voor iedereen en met een verdeelde samenleving gaat dit niet lukken. De zanger is tegen de coronapas. "Wanneer hier?"In een video uit Italië zien we dat Italianen bij elkaar komen om hun coronapas te verbranden. "Prachtig moment van solidariteit in Perugia: gevaccineerde burgers verbranden hun gezondheidspas. We doen het om de Grondwet te verdedigen", wordt er bij de video geschreven. Tim deelt deze Tweet en schrijf erbij: "Wanneer hier landgenoten?" Bekijk de Tweet hieronder. Tim Douwsma was te gast tijdens een event van het onafhankelijke nieuwskanaal blckbx.tv om zijn single te promoten maar ook staat hij achter de uitspraken die op het kanaal worden gedaan. Tim noemt de coronapandemie een marathon. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Tim Douwsma in RTL Boulevard over corona-standpunt: "Heb niet meteen een oordeel over mij" Bekijk deze video » Tim Douwsma te gast bij blckbx.tv: "Dit moeten we niet willen" (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV