Bekijk videoclip beelden van nieuwe single Mart Hoogkamer - Neem er één van mij

Bekijk videoclip beelden van nieuwe single Mart Hoogkamer - Neem er één van mij

Mart Hoogkamer scoorde deze zomer een nummer 1-hit met zijn aanstekelijke nummer Ik Ga Zwemmen. maar Mart moet verder zoals hij dat zelf zegt: "We hebben het allemaal over zwemmen, maar we moeten ook verder".

Exclusief
De afgelopen maanden werkte de zanger aan een opvolger. De Telegraaf nam exclusief een kijkje op de set bij de clipopnames van Neem er één van mij. Bekijk het interview en de beelden van de nieuwe clip hieronder.

Bekijk videoclip beelden van nieuwe single <em>Mart Hoogkamer - Neem er één van mij</em> Mart Hoogkamer scoorde deze zomer een nummer 1-hit met zijn aanstekelijke nummer Ik Ga Zwemmen. maar Mart moet verder zoals hij dat zelf zegt: "We hebben het allemaal over zwemmen, maar we moeten ook verder". ExclusiefDe afgelopen maanden werkte de zanger aan een opvolger. De Telegraaf nam exclusief een kijkje op de set bij de clipopnames van Neem er één van mij. Bekijk het interview en de beelden van de nieuwe clip hieronder. Bekijk ook Mart Hoogkamer in docu Van Vader op Zoon: "Vroeger uitgelachen op school" Bekijk deze video » Mart Hoogkamer openhartig over vader: "Hij heeft mij lopen pushen" (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk videoclip beelden van nieuwe single Mart Hoogkamer - Neem er één van mij


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk videoclip beelden van nieuwe single Mart Hoogkamer - Neem er één van mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV