Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video)

Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video)

Er zal inderdaad komende vrijdag een nieuwe coronapersconferentie gaan plaatsvinden, uiteraard met Mark Rutte en Hugo de Jonge. Die laatste is somber en bezorgd: "We zien al wekenlang hele hoge besmettingsaantallen en een toename van het aantal patiënten in de ziekenhuizen."

OMT vervroegd bijeen
Het OMT komt daarom dan ook al woensdagavond bij elkaar en zal donderdag, in plaats van vrijdag, met een nieuw advies aan het kabinet komen: "Dat betekent dat wij vrijdag tot besluitvorming kunnen overgaan", aldus De Jonge. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Persconferentie vrijdag: <em>OMT</em> eerder met advies &amp; Hugo de Jonge is somber (video) Er zal inderdaad komende vrijdag een nieuwe coronapersconferentie gaan plaatsvinden, uiteraard met Mark Rutte en Hugo de Jonge. Die laatste is somber en bezorgd: "We zien al wekenlang hele hoge besmettingsaantallen en een toename van het aantal patiënten in de ziekenhuizen." OMT vervroegd bijeenHet OMT komt daarom dan ook al woensdagavond bij elkaar en zal donderdag, in plaats van vrijdag, met een nieuw advies aan het kabinet komen: "Dat betekent dat wij vrijdag tot besluitvorming kunnen overgaan", aldus De Jonge. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Pieter Derks: "Iedereen weet dat er een lockdown aankomt behalve het kabinet" (video) Bekijk deze video »
TV :
Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV