Video: Vera Bergkamp wil woord 'tribunaal' NIET meer horen

Video: Vera Bergkamp wil woord 'tribunaal' NIET meer horen

Na de achterlijke opmerking van FvD'er Pepijn van Houwelingen over het voor een tribunaal brengen van D66'er Sjoerd Sjoerdsma lijkt dat woord ineens verboden in politiek Den Haag. Waar Eerste Kamer-voorzitter Jan Anthonie Bruijn het begrip dinsdag al in de ban deed was het vandaag de beurt aan Vera Bergkamp (voorzitter Tweede Kamer), die het over het gebruik van het woord aan de stok kreeg met PVV'er Gidi Markuszower. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: Vera Bergkamp wil woord '<em>tribunaal</em>' NIET meer horen Na de achterlijke opmerking van FvD'er Pepijn van Houwelingen over het voor een tribunaal brengen van D66'er Sjoerd Sjoerdsma lijkt dat woord ineens verboden in politiek Den Haag. Waar Eerste Kamer-voorzitter Jan Anthonie Bruijn het begrip dinsdag al in de ban deed was het vandaag de beurt aan Vera Bergkamp (voorzitter Tweede Kamer), die het over het gebruik van het woord aan de stok kreeg met PVV'er Gidi Markuszower. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: Pepijn van Houwelingen waarschuwt D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma: "Uw tijd komt nog wel" Bekijk deze video » Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Vera Bergkamp wil woord 'tribunaal' NIET meer horen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Vera Bergkamp wil woord 'tribunaal' NIET meer horen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV