Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video)

Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video)

Het wordt buiten steeds kouder en daarnaast kunnen we vanaf dit weekend winterse neerslag gaan verwachten: "Vrijdag zien we die echte kou ten noorden van ons liggen, waarna de kans op winterse buien toeneemt. Ook in het weekend wordt het echt wel fris met vooral op zondag en zeker op de maandag echt lage temperaturen", aldus Talpa-weerman Jordi Huirne. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hieronder.

<em>Weer</em>: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video) Het wordt buiten steeds kouder en daarnaast kunnen we vanaf dit weekend winterse neerslag gaan verwachten: "Vrijdag zien we die echte kou ten noorden van ons liggen, waarna de kans op winterse buien toeneemt. Ook in het weekend wordt het echt wel fris met vooral op zondag en zeker op de maandag echt lage temperaturen", aldus Talpa-weerman Jordi Huirne. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hieronder. Bekijk ook Persconferentie vrijdag: OMT eerder met advies & Hugo de Jonge is somber (video) Bekijk deze video »
Weer :
Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV