Talkshow M gemist? "Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag"

Talkshow M gemist? "Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv.

Diederik Gommers pleit voor een harde lockdown, maar gaat politiek Den Haag mee in die wens? Margriet van der Linden sprak erover met Volkskrant-columnist Kustaw Bessems en politiek journalist voor EenVandaag Marloes Lemsom: "Er is in Den Haag veel ontevredenheid over de werkwijze van Gommers".

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? &quot;Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv. Diederik Gommers pleit voor een harde lockdown, maar gaat politiek Den Haag mee in die wens? Margriet van der Linden sprak erover met Volkskrant-columnist Kustaw Bessems en politiek journalist voor EenVandaag Marloes Lemsom: "Er is in Den Haag veel ontevredenheid over de werkwijze van Gommers". Lees verder onder de video. Code ZwartCode Zwart: volgens Diederik Gommers is deze situatie nabij, maar volgens Hugo de Jonge is het nog (lang) niet zover. Wie heeft er gelijk? "Het opmerkelijke is dat ze het eigenlijk wel met elkaar eens zijn." Volgens de commentatoren bij Talkshow M aan tafel kijken De Jonge en Gommers eigenlijk op dezelfde manier naar het probleem. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tom Kleijn in Talkshow M: "BLM-shooter Kyle Rittenhouse door Trump als held gezien" Bekijk deze video » M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf" Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? "Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag"

Code Zwart
Code Zwart: volgens Diederik Gommers is deze situatie nabij, maar volgens Hugo de Jonge is het nog (lang) niet zover. Wie heeft er gelijk? "Het opmerkelijke is dat ze het eigenlijk wel met elkaar eens zijn." Volgens de commentatoren bij Talkshow M aan tafel kijken De Jonge en Gommers eigenlijk op dezelfde manier naar het probleem.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? "Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV