M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf"

M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv.

Programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul, die al eens eerder honderd dagen van beroep wisselden, maakten een indrukwekkende serie waarin ze in gesprek gaan met mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Want hoe is het om ziek te zijn in je hoofd? Ze schoven aan bij Talkshow M, samen met hun begeleider Annemiek. "Enorm veel geleerd."

Lees verder onder de video.

<em>M</em> gemist? Tim en Nicolaas over <em>100 Dagen In Je Hoofd</em>: &quot;Veel geleerd over onszelf&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv. Programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul, die al eens eerder honderd dagen van beroep wisselden, maakten een indrukwekkende serie waarin ze in gesprek gaan met mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Want hoe is het om ziek te zijn in je hoofd? Ze schoven aan bij Talkshow M, samen met hun begeleider Annemiek. "Enorm veel geleerd." Lees verder onder de video. AnnemiekTim en Nicolaas blikken terug op hun avontuur. Door mentor en steun en toeverlaat Annemiek werden ze af en toe flink aangepakt: “Ja, we zijn flink door de mangel gehaald.” Toch vond Annemiek het heel fijn dat de twee heren meeliepen. “Heel bijzonder dat er op zo’n manier interesse wordt getoond in ons vak." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf"

Annemiek
Tim en Nicolaas blikken terug op hun avontuur. Door mentor en steun en toeverlaat Annemiek werden ze af en toe flink aangepakt: “Ja, we zijn flink door de mangel gehaald.” Toch vond Annemiek het heel fijn dat de twee heren meeliepen. “Heel bijzonder dat er op zo’n manier interesse wordt getoond in ons vak."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Tim en Nicolaas over 100 Dagen In Je Hoofd: "Veel geleerd over onszelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV