Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in RTL Boulevard

Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in RTL Boulevard

Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in <em>RTL Boulevard</em> Het is geen geheim dat de Britse zangeres Adele de afgelopen drie jaar qua uiterlijk flink wat veranderd is. Zo is ze bijvoorbeeld flink afgevallen. Over haar opmerkelijke transformatie van de afgelopen jaren is Adele altijd open. Hoog tijd om al die iconische looks van haar eens onder de loop te nemen, en dat heeft Leco van Zadelhoff natuurlijk gedaan. Je hoort 't in bovenstaande video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in RTL Boulevard

Het is geen geheim dat de Britse zangeres Adele de afgelopen drie jaar qua uiterlijk flink wat veranderd is. Zo is ze bijvoorbeeld flink afgevallen. Over haar opmerkelijke transformatie van de afgelopen jaren is Adele altijd open. Hoog tijd om al die iconische looks van haar eens onder de loop te nemen, en dat heeft Leco van Zadelhoff natuurlijk gedaan. Je hoort 't in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Leco van Zadelhoff ontrafelt 'het mysterie van Adele' in RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV