Video: Irritatie bij Hugo de Jonge na vraag over uitspraak Diederik Gommers

Video: Irritatie bij Hugo de Jonge na vraag over uitspraak Diederik Gommers

IC-baas Diederik Gommers verwacht dat er binnen nu en tien dagen sprake is van code zwart in ziekenhuizen. Maar hoe denkt het kabinet daarover?

Lees verder onder de video.

Video: Irritatie bij <em>Hugo de Jonge</em> na vraag over uitspraak Diederik Gommers IC-baas Diederik Gommers verwacht dat er binnen nu en tien dagen sprake is van code zwart in ziekenhuizen. Maar hoe denkt het kabinet daarover? Lees verder onder de video. KabinetAls coronaminister Hugo de Jonge met die uitspraak wordt geconfronteerd, reageert hij kortaf. "Ik ga dit niet becommentariëren." Je ziet het in bovenstaande video van De Telegraaf. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Aanstaande vrijdag 26 november een vervroegde persconferentie? (WNL) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? "Werkwijze Diederik Gommers wekt irritatie in politiek Den Haag" Bekijk deze video » Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Code zwart is bijna in zicht" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Irritatie bij Hugo de Jonge na vraag over uitspraak Diederik Gommers

Kabinet
Als coronaminister Hugo de Jonge met die uitspraak wordt geconfronteerd, reageert hij kortaf. "Ik ga dit niet becommentariëren." Je ziet het in bovenstaande video van De Telegraaf.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Irritatie bij Hugo de Jonge na vraag over uitspraak Diederik Gommers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV