Code zwart komt dichterbij: "Inzet van het leger is nodig" (video)

Code zwart komt dichterbij: "Inzet van het leger is nodig" (video)

Over tien dagen zitten de intensive care-afdelingen in 'code zwart', waarbij ziekenhuizen moeten besluiten wie ze nog kunnen helpen en wie niet. Dat zegt Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care.

Lees verder onder de video.

<em>Code zwart</em> komt dichterbij: &quot;Inzet van het leger is nodig&quot; (video) Over tien dagen zitten de intensive care-afdelingen in 'code zwart', waarbij ziekenhuizen moeten besluiten wie ze nog kunnen helpen en wie niet. Dat zegt Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Lees verder onder de video. LegerDe Volkskrant meldde woensdagavond dat het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid heeft gevraagd de laatste fase vóór code zwart af te kondigen. Daarnaast zou de inzet van het leger nodig zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Bekijk de beelden van rellende jongeren op zaterdagavond: "Tientallen aanhoudingen" Bekijk deze video » Barry van den Berg is tegen het QR-beleid en gooit café dicht: "Onmenselijk" (video) Bekijk deze video » Hart Van Nederland: Grapperhaus dreigt met ‘stevige straffen’ voor relschoppers Bekijk deze video » Video: premier Mark Rutte hamert op het goed naleven van basisregels Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Leger
De Volkskrant meldde woensdagavond dat het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid heeft gevraagd de laatste fase vóór code zwart af te kondigen. Daarnaast zou de inzet van het leger nodig zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Code zwart komt dichterbij: "Inzet van het leger is nodig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV