Je Huis Op Orde: Viktor Brand ruikt lucht van luiers en billendoekjes

Je Huis Op Orde: Viktor Brand ruikt lucht van luiers en billendoekjes

Viktor Brand en zijn team helpen gezinnen met het opruimen van hun huis in Je Huis Op Orde. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen. Deze week onder andere van luiers en babydoekjes.

Lees verder onder de video.

<em>Je Huis Op Orde</em>: Viktor Brand ruikt lucht van <em>luiers en billendoekjes</em> Viktor Brand en zijn team helpen gezinnen met het opruimen van hun huis in Je Huis Op Orde. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen. Deze week onder andere van luiers en babydoekjes. Lees verder onder de video. LuiersViktor Brand helpt weer een gezin in Je Huis Op Orde met inzicht in hoeveel spullen ze eigenlijk hebben. Deze week een gezin met jonge kinderen, en ja, dan liggen de luiers natuurlijk voor het oprapen. En daar houdt Viktor niet van. Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending 5-jarige Jaylinn in Je Huis Op Orde: "Ik mocht alles houden van mama" (video) Bekijk deze video » Overvolle keukenkasten met klusspullen: "Dat hoort in de garage" (Je Huis Op Orde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Luiers
Viktor Brand helpt weer een gezin in Je Huis Op Orde met inzicht in hoeveel spullen ze eigenlijk hebben. Deze week een gezin met jonge kinderen, en ja, dan liggen de luiers natuurlijk voor het oprapen. En daar houdt Viktor niet van.

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Je Huis Op Orde: Viktor Brand ruikt lucht van luiers en billendoekjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV