Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks"

Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jennifer Bergkamp</em> vertelt in <em>Op1</em> dramatisch verhaal over thuiszorg: &quot;We hebben niks&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De ziekenhuiszorg heeft het natuurlijk ontzettend moeilijk momenteel, maar ook in de thuiszorg staat het water de verpleegkundigen aan de lippen. Jennifer Bergkamp vertelt bij Op1 een dramatisch verhaal over een patiënt die nergens anders terechtkon en dus maar naar haar werd gestuurd - maar ook zij kon geen zorg bieden. "We hebben niks. Dan maar zonder zorg." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks"

De ziekenhuiszorg heeft het natuurlijk ontzettend moeilijk momenteel, maar ook in de thuiszorg staat het water de verpleegkundigen aan de lippen. Jennifer Bergkamp vertelt bij Op1 een dramatisch verhaal over een patiënt die nergens anders terechtkon en dus maar naar haar werd gestuurd - maar ook zij kon geen zorg bieden. "We hebben niks. Dan maar zonder zorg."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV