Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende"

Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Buurtzorg-eigenaar <em>Jos de Blok</em> in <em>Op1</em>: &quot;Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Diverse mensen uit de thuiszorg zaten woensdagavond aan tafel bij Op1 om te vertellen over de schrijnende omstandigheden waar zij mee te maken hebben als gevolg van de coronapandemie. Jos de Blok, eigenaar van Buurtzorg, kan maar één oplossing bedenken: een lockdown. Uitstellen veroorzaakt volgens hem "alleen maar meer ellende". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende"

Diverse mensen uit de thuiszorg zaten woensdagavond aan tafel bij Op1 om te vertellen over de schrijnende omstandigheden waar zij mee te maken hebben als gevolg van de coronapandemie. Jos de Blok, eigenaar van Buurtzorg, kan maar één oplossing bedenken: een lockdown. Uitstellen veroorzaakt volgens hem "alleen maar meer ellende".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV