Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan

Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan

Een nieuwe lockdown hangt als een zwaard van Damocles boven de Nederlandse samenleving, maar dergelijke maatregelen lijken onvermijdelijk met de gigantische besmettingscijfers in ons land. Ernst Kuipers pleit er dan ook voor om nú rigoureus te handelen, hoewel de stijging van de cijfers daarna nog steeds even zal doorzetten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ernst Kuipers</em> pleit voor rigoureus handelen, maar <em>stijging cijfers</em> zal nog doorgaan Een nieuwe lockdown hangt als een zwaard van Damocles boven de Nederlandse samenleving, maar dergelijke maatregelen lijken onvermijdelijk met de gigantische besmettingscijfers in ons land. Ernst Kuipers pleit er dan ook voor om nú rigoureus te handelen, hoewel de stijging van de cijfers daarna nog steeds even zal doorzetten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Onmogelijke besluitenKuipers beseft dat er opnieuw veel sectoren geraakt zullen worden door nieuwe maatregelen; volgens hem zijn het "onmogelijke besluiten" die het kabinet moet nemen. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken vindt het verstandig als het OMT een stevige oproep doet aan Den Haag, en dan met name het kabinet - "want ik ben geen kabinet", zegt ze snel - dat langer afwachten niet kan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Ali B ziet huilende relschoppers in rechtbank: "Nodig ze uit aan tafel" Bekijk deze video » Op1 gemist? Ernst Kuipers: "Harde coronamaatregelen nu nodig" Bekijk deze video » Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan" Bekijk deze video » Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks" Bekijk deze video » Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende" Bekijk deze video » Op1 gemist? Schrijnende toestanden in de thuiszorg: "Je laat mensen in paniek achter" Bekijk deze video » Op1: leraar Lucelle Comvalius durft moeder niet te bezoeken vanwege besmettingen op school Bekijk deze video » Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan

Onmogelijke besluiten
Kuipers beseft dat er opnieuw veel sectoren geraakt zullen worden door nieuwe maatregelen; volgens hem zijn het "onmogelijke besluiten" die het kabinet moet nemen. PvdA-Kamerlid Attje Kuiken vindt het verstandig als het OMT een stevige oproep doet aan Den Haag, en dan met name het kabinet - "want ik ben geen kabinet", zegt ze snel - dat langer afwachten niet kan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV