Zien: koning Willem-Alexander piloot op Feyenoord-vlucht, Albert Verlinde bezorgd

Zien: koning Willem-Alexander piloot op Feyenoord-vlucht, Albert Verlinde bezorgd

De Feyenoordsupporters die woensdag afreisden naar Praag, waar hun club het vanavond (25 november) opneemt tegen Slavia Praag, hadden een bijzondere piloot in de cockpit. Niemand minder dan koning Willem-Alexander was namelijk de gezagvoerder van dienst. Albert Verlinde maakt zich echter zorgen...

Lees verder onder de video.

Zien: <em>koning Willem-Alexander</em> piloot op Feyenoord-vlucht, Albert Verlinde bezorgd De Feyenoordsupporters die woensdag afreisden naar Praag, waar hun club het vanavond (25 november) opneemt tegen Slavia Praag, hadden een bijzondere piloot in de cockpit. Niemand minder dan koning Willem-Alexander was namelijk de gezagvoerder van dienst. Albert Verlinde maakt zich echter zorgen... Lees verder onder de video. AjaciedVerlinde vraagt zich af of er dan niemand naast Willem-Alexander zit, want dat vindt hij een beetje eng. Sandra Schuurhof stelt hem echter gerust: er is altijd een copiloot bij. Overigens is het ironisch dat Willem-Alexander de piloot op een vlucht van Feyenoordsupporters is, want onze koning is een verstokte Ajacied. Er werden dan ook wat grapjes gemaakt via de intercom. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koning Willem-Alexander leeft mee met zorgpersoneel: "Verdienen waardering" (video) Bekijk deze video » Video: koning Willem-Alexander vliegt Feyenoorders naar Praag Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ajacied
Verlinde vraagt zich af of er dan niemand naast Willem-Alexander zit, want dat vindt hij een beetje eng. Sandra Schuurhof stelt hem echter gerust: er is altijd een copiloot bij. Overigens is het ironisch dat Willem-Alexander de piloot op een vlucht van Feyenoordsupporters is, want onze koning is een verstokte Ajacied. Er werden dan ook wat grapjes gemaakt via de intercom.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koning Willem-Alexander piloot op Feyenoord-vlucht, Albert Verlinde bezorgd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV