Uitspraken Erica Meiland over moslims hebben grote gevolgen, Hallmark stopt samenwerking

Uitspraken Erica Meiland over moslims hebben grote gevolgen, Hallmark stopt samenwerking

In haar biografie, die onlangs verscheen, doet Erica Meiland nogal harde uitspraken over moslims en boerka's. Die blijken nu grote gevolgen te hebben: de Meilandjes hebben een eigen wenskaartenlijn bij Hallmark, maar de kaartengigant stopt de samenwerking.

Lees verder onder de video.

Uitspraken <em>Erica Meiland</em> over moslims hebben grote gevolgen, <em>Hallmark</em> stopt samenwerking In haar biografie, die onlangs verscheen, doet Erica Meiland nogal harde uitspraken over moslims en boerka's. Die blijken nu grote gevolgen te hebben: de Meilandjes hebben een eigen wenskaartenlijn bij Hallmark, maar de kaartengigant stopt de samenwerking. Lees verder onder de video. KlachtenBij Hallmark zijn sinds het verschijnen van Erica's biografie veel klachten binnengekomen, met name van islamitische influencers. Zij vinden de uitspraken van Erica beledigend en riepen Hallmark dan ook op de samenwerking te beëindigen. Daar heeft de kaartenproducent nu gehoor aan gegeven. Volgens Albert Verlinde is het ook te wijten aan de overgevoeligheid van Amerikaanse bedrijven. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Autobiografie Erica Meiland is niets meer dan een haat zaaiend pamflet Bekijk deze video » Maxime Meiland wint Loden Leeuw als meest irritante reclamemakende influencer Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klachten
Bij Hallmark zijn sinds het verschijnen van Erica's biografie veel klachten binnengekomen, met name van islamitische influencers. Zij vinden de uitspraken van Erica beledigend en riepen Hallmark dan ook op de samenwerking te beëindigen. Daar heeft de kaartenproducent nu gehoor aan gegeven. Volgens Albert Verlinde is het ook te wijten aan de overgevoeligheid van Amerikaanse bedrijven.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitspraken Erica Meiland over moslims hebben grote gevolgen, Hallmark stopt samenwerking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV