Shownieuws: Frank Jansen laat Rogier Smit achter zich en doet mee aan First Dates

Shownieuws: Frank Jansen laat Rogier Smit achter zich en doet mee aan First Dates

De soap tussen Frank Jansen en Rogier Smit lijkt een gebed zonder eind, maar nu besluit Frank Rogier écht achter zich te laten. Hij is namelijk benaderd voor het programma First Dates - en Frank heeft wel oren naar een deelname.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Frank Jansen laat Rogier Smit achter zich en doet mee aan <em>First Dates</em> De soap tussen Frank Jansen en Rogier Smit lijkt een gebed zonder eind, maar nu besluit Frank Rogier écht achter zich te laten. Hij is namelijk benaderd voor het programma First Dates - en Frank heeft wel oren naar een deelname. Lees verder onder de video. PubliciteitAlbert Verlinde uit in Shownieuws de nodige kritiek op Frank. Die blijft namelijk de publiciteit zoeken en geeft het ene interview na het andere, waarin hij zo nu en dan ook flink met modder gooit naar Rogier - die een stuk voorzichtiger is met het geven van interviews. Verlinde begrijpt de emotie bij Frank wel, maar adviseert hem: "Frank, hou nou je mond eens een keer." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: Frank en Rogier scheldend in de gangen van de rechtbank: "Erg dom" Bekijk deze video » Shownieuws: Rogier Smit verhuist met nieuwe vriend Marco naar dit huis in Friesland Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Publiciteit
Albert Verlinde uit in Shownieuws de nodige kritiek op Frank. Die blijft namelijk de publiciteit zoeken en geeft het ene interview na het andere, waarin hij zo nu en dan ook flink met modder gooit naar Rogier - die een stuk voorzichtiger is met het geven van interviews. Verlinde begrijpt de emotie bij Frank wel, maar adviseert hem: "Frank, hou nou je mond eens een keer."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Frank Jansen laat Rogier Smit achter zich en doet mee aan First Dates of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV