Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet"

Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet"

PvdA-Kamerlid Attje Kuiken, coronawoordvoerder van haar partij, was woensdag in Op1 buitengewoon kritisch op het kabinet. Als de scholen weer de dupe worden van te laat ingrijpen van het kabinet, heeft de regering volgens haar echt steken laten vallen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Attje Kuiken</em> fel tegen schoolsluiting: &quot;Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet&quot; PvdA-Kamerlid Attje Kuiken, coronawoordvoerder van haar partij, was woensdag in Op1 buitengewoon kritisch op het kabinet. Als de scholen weer de dupe worden van te laat ingrijpen van het kabinet, heeft de regering volgens haar echt steken laten vallen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Niets gedaanLeerachterstanden lopen op en kunnen niet meer ingehaald worden en steeds meer studenten zijn eenzaam of depressief. Ondertussen is er door het kabinet bijna niets gedaan om de schoolomgeving in de afgelopen anderhalf jaar veiliger te maken, bijvoorbeeld door ventilatie, aldus Kuiken. En dus is ze fel tegen een mogelijke schoolsluiting. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Ali B ziet huilende relschoppers in rechtbank: "Nodig ze uit aan tafel" Bekijk deze video » Op1 gemist? Ernst Kuipers: "Harde coronamaatregelen nu nodig" Bekijk deze video » Ernst Kuipers in Op1: "Belangrijke operaties kunnen in Limburg niet meer doorgaan" Bekijk deze video » Jennifer Bergkamp vertelt in Op1 dramatisch verhaal over thuiszorg: "We hebben niks" Bekijk deze video » Buurtzorg-eigenaar Jos de Blok in Op1: "Uitstellen lockdown is alleen maar meer ellende" Bekijk deze video » Zien: Ernst Kuipers pleit voor rigoureus handelen, maar stijging cijfers zal nog doorgaan Bekijk deze video » Op1 gemist? Schrijnende toestanden in de thuiszorg: "Je laat mensen in paniek achter" Bekijk deze video » Op1: leraar Lucelle Comvalius durft moeder niet te bezoeken vanwege besmettingen op school Bekijk deze video »
Talkshow :
Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet"

Niets gedaan
Leerachterstanden lopen op en kunnen niet meer ingehaald worden en steeds meer studenten zijn eenzaam of depressief. Ondertussen is er door het kabinet bijna niets gedaan om de schoolomgeving in de afgelopen anderhalf jaar veiliger te maken, bijvoorbeeld door ventilatie, aldus Kuiken. En dus is ze fel tegen een mogelijke schoolsluiting.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Attje Kuiken fel tegen schoolsluiting: "Scholen dupe van te laat ingrijpen kabinet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV