Ik vertrek in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er om 20:35 uur weer een nieuwe aflevering van Ik Vertrek te zien op NPO 1. Deze week gaan we verder dan gebruikelijk, want Edwin en Kirsten besluiten naar Zuid-Afrika te vertrekken. KrugerparkEdwin en Kirsten zijn echte Afrika-fanaten. Na een ongelukkige val met een brommer belandt Edwin in het ziekenhuis. Van daaruit gaan de twee bij zichzelf na wat ze nou écht willen doen. Emigreren naar Zuid-Afrika is het antwoord. Ze vertrekken naar Hoedspruit, dicht bij het Krugerpark. Wilde dierenDaar neemt het stel een lodge over. De eerste boekingen staan al over een aantal weken gepland, maar voor die tijd moet eerst de zebrapoep uit het zwembad worden gevist. Ze vinden het leven tussen de wilde dieren spannender dan gedacht en moeten erg wennen aan de Zuid-Afrikaanse mentaliteit. Dan was hun oude leventje in Bennekom zo gek nog niet. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is er om 20:35 uur weer een nieuwe aflevering van Ik Vertrek te zien op NPO 1. Deze week gaan we verder dan gebruikelijk, want Edwin en Kirsten besluiten naar Zuid-Afrika te vertrekken.

Krugerpark
Edwin en Kirsten zijn echte Afrika-fanaten. Na een ongelukkige val met een brommer belandt Edwin in het ziekenhuis. Van daaruit gaan de twee bij zichzelf na wat ze nou écht willen doen. Emigreren naar Zuid-Afrika is het antwoord. Ze vertrekken naar Hoedspruit, dicht bij het Krugerpark.

Wilde dieren
Daar neemt het stel een lodge over. De eerste boekingen staan al over een aantal weken gepland, maar voor die tijd moet eerst de zebrapoep uit het zwembad worden gevist. Ze vinden het leven tussen de wilde dieren spannender dan gedacht en moeten erg wennen aan de Zuid-Afrikaanse mentaliteit. Dan was hun oude leventje in Bennekom zo gek nog niet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek in Zuid-Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV