Busje komt zo met Adele gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Busje komt zo met Adele gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Busje komt zo met Adele gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is om 21:30 uur een bijzondere aflevering van Busje komt zo te zien op NPO 1. Paul de Leeuw mag namelijk niemand minder dan superster Adele interviewen, ter gelegenheid van haar nieuwe album 30. LondenZes jaar heeft Paul de Leeuw moeten wachten op een nieuw interview met Adele, maar nu is het eindelijk zover. In een speciale aflevering van Busje komt zo reist Paul met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows ontving. SpannendPaul de Leeuw vertelt zelf over het interview: "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!" Ook live voice-over Hans Kesting is van de partij, maar het is nog maar de vraag of hij Adele ook ontmoet... Alle fragmenten uit deze uitzending Busje Komt Zo: nerveuze Paul de Leeuw geeft chips aan Adele, bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is om 21:30 uur een bijzondere aflevering van Busje komt zo te zien op NPO 1. Paul de Leeuw mag namelijk niemand minder dan superster Adele interviewen, ter gelegenheid van haar nieuwe album 30.

Londen
Zes jaar heeft Paul de Leeuw moeten wachten op een nieuw interview met Adele, maar nu is het eindelijk zover. In een speciale aflevering van Busje komt zo reist Paul met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows ontving.

Spannend
Paul de Leeuw vertelt zelf over het interview: "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!" Ook live voice-over Hans Kesting is van de partij, maar het is nog maar de vraag of hij Adele ook ontmoet...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Busje komt zo

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Busje komt zo met Adele gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV