Zien: André Rieu scheldt oude pianolerares uit voor ‘bitch’, schokt Britse kijker

Zien: André Rieu scheldt oude pianolerares uit voor ‘bitch’, schokt Britse kijker

André Rieu heeft voor een behoorlijke schok gezorgd in een ochtendshow op Britse televisie. In het keurige programma werd gerefereerd aan zijn pianolerares van vroeger en daar heeft de violist bepaald geen goede herinneringen aan.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>André Rieu</em> scheldt oude pianolerares uit voor ‘bitch’, schokt Britse kijker André Rieu heeft voor een behoorlijke schok gezorgd in een ochtendshow op Britse televisie. In het keurige programma werd gerefereerd aan zijn pianolerares van vroeger en daar heeft de violist bepaald geen goede herinneringen aan. Lees verder onder de video. Rieu 'haatte' pianoleraresRieu gaat helemaal los als hij terugdenkt aan de pianolessen die hij vroeger kreeg in het kasteel dat hij later zelf kocht. “Ik haatte haar, haar kasteel en de piano. Ze was een bitch.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. MINDF*CK gemist? André Rieu staat doodsangst uit bij viool onder wals Bekijk deze video » André Rieu over afgelaste kerstconcerten Maastricht: 'Niet moeten huilen want.....' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rieu 'haatte' pianolerares
Rieu gaat helemaal los als hij terugdenkt aan de pianolessen die hij vroeger kreeg in het kasteel dat hij later zelf kocht. “Ik haatte haar, haar kasteel en de piano. Ze was een bitch.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: André Rieu scheldt oude pianolerares uit voor ‘bitch’, schokt Britse kijker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV