Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan'

Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther praat bij Jinek over het Kabinet en de onduidelijk die er momenteel is in de communicatie rond de coronacrisis. Volgens de verslaggever is er een ‘informatievacuüm’ ontstaan. “We zien heel weinig ministers, er zijn er meer dan Hugo de Jonge. Er zijn drie vicepremiers, ministers die demissionair zijn maar nog steeds op de winkel passen en ook heel goed aan het land zouden kunnen duidelijk maken wat de overwegingen zijn van het Kabinet, wat raadzaam is en wat niet.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther in <em>Jinek</em>: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Wouter de Winther praat bij Jinek over het Kabinet en de onduidelijk die er momenteel is in de communicatie rond de coronacrisis. Volgens de verslaggever is er een ‘informatievacuüm’ ontstaan. “We zien heel weinig ministers, er zijn er meer dan Hugo de Jonge. Er zijn drie vicepremiers, ministers die demissionair zijn maar nog steeds op de winkel passen en ook heel goed aan het land zouden kunnen duidelijk maken wat de overwegingen zijn van het Kabinet, wat raadzaam is en wat niet.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winther in Jinek: 'Er is bij Kabinet een informatievacuüm ontstaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV