Jinek: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij

Jinek: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer beleefde een prachtig jaar, zo scoorde hij met Ik Ga Zwemmen dé zomerhit van 2021. Woensdag was de volkszanger te gast bij Jinek en hij beklom het podium voor een optreden met zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit <em>Neem Er Een Van Mij</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 24 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer beleefde een prachtig jaar, zo scoorde hij met Ik Ga Zwemmen dé zomerhit van 2021. Woensdag was de volkszanger te gast bij Jinek en hij beklom het podium voor een optreden met zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Mart Hoogkamer zingt zijn nieuwe hit Neem Er Een Van Mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV