UEFA Europa League: PSV - Sturm Graz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Live: PSV - Sturm Graz (Europa League)

Live: PSV - Sturm Graz (Europa League) Live verslag van de wedstrijd PSV - Sturm Graz in Groep B van de Champions League. Het duel is ook live te volgen op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Belangrijke wedstrijdDe thuiswedstrijd tegen het Oostenrijkse Sturm Graz is van groot belang voor PSV. Een overwinning is noodzakelijk voor een goede uitgangspositie voor de volgende ronde, en Sturm Graz lijkt daar de uitgelezen tegenstander voor. De Oostenrijkers verzamelden in de eerste vier wedstrijden namelijk pas één punt. StandPSV staat momenteel op de derde plaats in de groep, maar heeft het tweeluik tegen koploper AS Monaco al achter de rug. De Fransen leiden met acht punten uit vier wedstrijden, gevolgd door Real Sociedad met zes punten en PSV met vijf punten. Als Monaco wint van Sociedad en PSV wint van Sturm Graz hebben de Eindhovenaren in het laatste duel met Sociedad aan een punt genoeg.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Live verslag van de wedstrijd PSV - Sturm Graz in Groep B van de Champions League. Het duel is ook live te volgen op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Belangrijke wedstrijd
De thuiswedstrijd tegen het Oostenrijkse Sturm Graz is van groot belang voor PSV. Een overwinning is noodzakelijk voor een goede uitgangspositie voor de volgende ronde, en Sturm Graz lijkt daar de uitgelezen tegenstander voor. De Oostenrijkers verzamelden in de eerste vier wedstrijden namelijk pas één punt.

Stand
PSV staat momenteel op de derde plaats in de groep, maar heeft het tweeluik tegen koploper AS Monaco al achter de rug. De Fransen leiden met acht punten uit vier wedstrijden, gevolgd door Real Sociedad met zes punten en PSV met vijf punten. Als Monaco wint van Sociedad en PSV wint van Sturm Graz hebben de Eindhovenaren in het laatste duel met Sociedad aan een punt genoeg.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UEFA Europa League: PSV - Sturm Graz gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV