Busje Komt Zo: nerveuze Paul de Leeuw geeft chips aan Adele, bekijk de promo

Busje Komt Zo: nerveuze Paul de Leeuw geeft chips aan Adele, bekijk de promo

Vanavond staat er een speciale uitzending van Busje Komt Zo op de planning. Paul de Leeuw heeft namelijk een interview met superster Adele.

Lees verder onder de video.

<em>Busje Komt Zo</em>: nerveuze Paul de Leeuw geeft chips aan Adele, bekijk de promo Vanavond staat er een speciale uitzending van Busje Komt Zo op de planning. Paul de Leeuw heeft namelijk een interview met superster Adele. Lees verder onder de video. Paul de Leeuw neemt chips mee voor AdeleDe bus van De Leeuw en Hans Kesting rijdt hiervoor helemaal naar Londen. En ondanks dat de twee al jaren goed kennen, blijkt uit de promo dat de presentator behoorlijk nerveus is voor het interview met Adele. Of dat goedkomt, zal vanavond moeten blijken. Hij heeft in ieder geval chips meegenomen… Bekijk de promo voor Busje Komt Zo hierboven. Busje Komt Zo is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje Komt Zo terugkijken bij Gids.tv. Zien: Adele stelde Paul de Leeuw gerust, die "bloednerveus" was voor interview Bekijk deze video » Paul de Leeuw over Adele-interview: 'Vrij paniekerig door alle restricties' (video) Bekijk deze video »

Paul de Leeuw neemt chips mee voor Adele
De bus van De Leeuw en Hans Kesting rijdt hiervoor helemaal naar Londen. En ondanks dat de twee al jaren goed kennen, blijkt uit de promo dat de presentator behoorlijk nerveus is voor het interview met Adele. Of dat goedkomt, zal vanavond moeten blijken. Hij heeft in ieder geval chips meegenomen…

Bekijk de promo voor Busje Komt Zo hierboven.

Busje Komt Zo is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje Komt Zo terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Busje Komt Zo: nerveuze Paul de Leeuw geeft chips aan Adele, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV