Video: hierom kleurt de Erasmusbrug oranje

Video: hierom kleurt de Erasmusbrug oranje

De Erasmusbrug in Rotterdam kleurt donderdag oranje. Dat heeft niets met ons voetbalelftal of het koningshuis te maken, maar alles met een vuist tegen geweld tegen vrouwen: "Om de tien dagen wordt in Nederland een vrouw om het leven gebracht", vertelt Tanya Hoogwerf, raadslid van Leefbaar Rotterdam. Bekijk de video van WNL hieronder over de oranje Erasmusbrug.

Video: hierom kleurt de <em>Erasmusbrug</em> oranje De Erasmusbrug in Rotterdam kleurt donderdag oranje. Dat heeft niets met ons voetbalelftal of het koningshuis te maken, maar alles met een vuist tegen geweld tegen vrouwen: "Om de tien dagen wordt in Nederland een vrouw om het leven gebracht", vertelt Tanya Hoogwerf, raadslid van Leefbaar Rotterdam. Bekijk de video van WNL hieronder over de oranje Erasmusbrug. Bekijk ook Video: 93 Nederlandse kerken kleuren woensdag rood Bekijk deze video » Topjaar voor kerstbomenbranche: "Bomen vanaf vrijdag te koop" (WNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: hierom kleurt de Erasmusbrug oranje


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: hierom kleurt de Erasmusbrug oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV