Zien: Verrassende wending in Het Perfecte Plaatje, de kandidaten reageren

Zien: Verrassende wending in Het Perfecte Plaatje, de kandidaten reageren

Woensdag 25 november, tijdens de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje, moest er afscheid worden genomen van Patrick Martens, maar de juryleden hebben de acteur gered met een 'save'. Bekijk zijn reactie op deze verrassende wending in de backstage video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Verrassende wending in <em>Het Perfecte Plaatje</em>, de kandidaten reageren Woensdag 25 november, tijdens de zevende aflevering van Het Perfecte Plaatje, moest er afscheid worden genomen van Patrick Martens, maar de juryleden hebben de acteur gered met een 'save'. Bekijk zijn reactie op deze verrassende wending in de backstage video hieronder. Lees verder onder de video. OverwinningPatrick Martens stond onderaan in de ranking, maar werd gered. De medekandidaten zijn hier heel blij mee want ze willen het liefst met z'n vijven door naar de finale. Georgina Verbaan is de beste van de week en geniet hier enorm van: "Ik vind jouw save wel een beetje van mijn overwinning afgaan hoor", grapt ze tegen Patrick. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Bekijk de promo van Het Perfecte Plaatje: "Eigenlijk waren alle foto's eng" Bekijk deze video » Zien: Bridget Maasland giert om Patrick Martens backstage bij Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Overwinning
Patrick Martens stond onderaan in de ranking, maar werd gered. De medekandidaten zijn hier heel blij mee want ze willen het liefst met z'n vijven door naar de finale. Georgina Verbaan is de beste van de week en geniet hier enorm van: "Ik vind jouw save wel een beetje van mijn overwinning afgaan hoor", grapt ze tegen Patrick.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verrassende wending in Het Perfecte Plaatje, de kandidaten reageren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV