Zien: Hans Kazan arriveert nerveus bij de uitblinkerslunch: "Ik ben al een beetje laat"

Zien: Hans Kazan arriveert nerveus bij de uitblinkerslunch: "Ik ben al een beetje laat"

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hielden weer een uitblinkerslunch op het Paleis Noordeinde. Acteur Fedja van Huet en illusionist Hans Kazan arriveerden donderdag bij de lunch. Bekijk de beelden hieronder.

Schouderklopje
Hans is aan de late kant en praat wat gehaast met de pers: "Een koninklijk schouderklopje, wie wil dat nou niet?", zegt hij lachend, en hij vervolgt zijn weg naar het paleis. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder.

Zien: <em>Hans Kazan</em> arriveert nerveus bij de <em>uitblinkerslunch</em>: &quot;Ik ben al een beetje laat&quot; Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hielden weer een uitblinkerslunch op het Paleis Noordeinde. Acteur Fedja van Huet en illusionist Hans Kazan arriveerden donderdag bij de lunch. Bekijk de beelden hieronder. SchouderklopjeHans is aan de late kant en praat wat gehaast met de pers: "Een koninklijk schouderklopje, wie wil dat nou niet?", zegt hij lachend, en hij vervolgt zijn weg naar het paleis. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder. Bekijk ook Video: Willem-Alexander en Máxima feesten met olympische medaillewinnaars Bekijk deze video » Zien: Sjoert Klein Schiphorst geeft een exclusief kijkje in Paleis Noordeinde Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV