Hunted: politie heeft per toeval een echte boef te pakken

Hunted: politie heeft per toeval een echte boef te pakken

In het tv-programma Hunted is het de bedoeling dat het professionele team de deelnemers opspoort, zodat de kandidaten kunnen ervaren hoe het is om een voortvluchtige te zijn. Maar in de vierde aflevering loopt alles plotseling anders dan gedacht.

Lees verder onder de video.

<em>Hunted</em>: politie heeft per toeval een echte boef te pakken In het tv-programma Hunted is het de bedoeling dat het professionele team de deelnemers opspoort, zodat de kandidaten kunnen ervaren hoe het is om een voortvluchtige te zijn. Maar in de vierde aflevering loopt alles plotseling anders dan gedacht. Lees verder onder de video. Waarom vlucht de verdachte?Als het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de politie, iemand zich verdacht ziet gedragen komen ze in actie. Een man staat te bellen maar begint plotseling hard te rennen. Ze gaan eropaf, maar deze blijkt niks met het programma te maken te hebben. Wat deze verdachte op zijn kerfstok heeft, gaan ze direct uitzoeken… Bekijk de beelden van de echte verdachte in Hunted in de video hierboven. Hunted is iedere maandag om 20.35 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken op Gids.tv. Zesde seizoen Hunted vanaf 1 november te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video »

Waarom vlucht de verdachte?
Als het Hunted-team, een speciaal getrainde eenheid van de politie, iemand zich verdacht ziet gedragen komen ze in actie. Een man staat te bellen maar begint plotseling hard te rennen. Ze gaan eropaf, maar deze blijkt niks met het programma te maken te hebben. Wat deze verdachte op zijn kerfstok heeft, gaan ze direct uitzoeken…

Bekijk de beelden van de echte verdachte in Hunted in de video hierboven.

Hunted is iedere maandag om 20.35 uur te zien op NPO3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV