Jan Dulles is opnieuw vader, bekijk de beelden

Jan Dulles is opnieuw vader, bekijk de beelden

3J's-zanger Jan Dulles en zijn partner Caroline Mol mochten afgelopen nacht hun dochtertje Lina welkom heten. De zanger deelt het gelukkige nieuws vandaag op Instagram. Bekijk de post met het babykiekje hieronder.

Gezonde meid
"Vrienden, Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter Lina geboren. Het was een voorspoedige bevalling, maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed", schrijft de trotse papa. Jan gaf eerder aan toch met een dubbel gevoel te zitten, toen bleek dat zijn Caroline zwanger was. Vorig jaar overleed namelijk hun dochtertje Donna na drie maanden. Samen heeft het stel ze nog een zoontje, James, van drie jaar oud. Bekijk hieronder de promo van Tour de Frans met Jan Dulles als hoofdgast waarin hij ook sprak over het grote verlies van Donna.


<em>Jan Dulles</em> is opnieuw vader, bekijk de beelden 3J's-zanger Jan Dulles en zijn partner Caroline Mol mochten afgelopen nacht hun dochtertje Lina welkom heten. De zanger deelt het gelukkige nieuws vandaag op Instagram. Bekijk de post met het babykiekje hieronder. Gezonde meid"Vrienden, Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter Lina geboren. Het was een voorspoedige bevalling, maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed", schrijft de trotse papa. Jan gaf eerder aan toch met een dubbel gevoel te zitten, toen bleek dat zijn Caroline zwanger was. Vorig jaar overleed namelijk hun dochtertje Donna na drie maanden. Samen heeft het stel ze nog een zoontje, James, van drie jaar oud. Bekijk hieronder de promo van Tour de Frans met Jan Dulles als hoofdgast waarin hij ook sprak over het grote verlies van Donna. View this post on Instagram A post shared by Jan Dulles (@dullesofficial) View this post on Instagram A post shared by Caroline Mol (@carolinemol) Bekijk ook Vrouw van Jan Dulles over zwangerschap na nachtmerrie: "Het is dubbel" (video) Bekijk deze video » Bekijk promo: Jan Dulles als hoofdgast in Tour de Frans Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Dulles is opnieuw vader, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV