Undercover in Nederland: Amateurfotograaf Bart van de W dwingt meiden tot seksueel gedrag

Undercover in Nederland: Amateurfotograaf Bart van de W dwingt meiden tot seksueel gedrag

In zijn nieuwe vermomming duikt Alberto Stegeman in duistere werelden en ontmaskert hij tal van criminelen. Zo ook Bart van de W. die het leven erg moeilijk heeft gemaakt voor deze twee meiden. Bekijk de promo hieronder.

Seksueel gedrag
Bart van de W. is een amateurfotograaf en kent geen grenzen. Hij houdt niet op met seksueel gedrag met jonge meisjes. De shoots die hij wilde dat deden de meiden niet en ze vertellen hun verhaal voor de camera. Bekijk hieronder het fragment uit Undercover in Nederland.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Undercover in Nederland</em>: Amateurfotograaf <em>Bart van de W</em> dwingt meiden tot seksueel gedrag In zijn nieuwe vermomming duikt Alberto Stegeman in duistere werelden en ontmaskert hij tal van criminelen. Zo ook Bart van de W. die het leven erg moeilijk heeft gemaakt voor deze twee meiden. Bekijk de promo hieronder. Seksueel gedragBart van de W. is een amateurfotograaf en kent geen grenzen. Hij houdt niet op met seksueel gedrag met jonge meisjes. De shoots die hij wilde dat deden de meiden niet en ze vertellen hun verhaal voor de camera. Bekijk hieronder het fragment uit Undercover in Nederland. Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zeer aangrijpende aflevering van Undercover in Nederland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Undercover in Nederland: bizarre oplichting door 'vrienden' van doodzieke Kimberley Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Amateurfotograaf Bart van de W dwingt meiden tot seksueel gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV