Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland

Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland

Kijk via Gids.tv. op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Het kabinet zal vrijdag in een vervroegde persconferentie waarschijnlijk nieuwe maatregelen afkondigen, misschien een strengere lockdown. De Telegraaf is de straat opgegaan om de mensen te vragen of ze bang zijn voor de nieuwe maatregelen die zullen komen. Bekijk de video hieronder.

Feestdagen
In Maarssen hebben een paar mensen begrip voor een nieuwe ingreep, maar de meeste willen dat de wereld blijft zoals deze is. Eén persoon is bang dat de horeca dichtgaat. Een ander wil liever geen avondklok. Blijven sporten is ook belangrijk. Tijdens de feestdagen willen de mensen bovendien graag samen zijn. Online les volgen is moeilijker, de scholieren willen liever dat de scholen open blijven. Dit is een greep uit de reacties van de bewoners van Maarssen.

Bekijk de reacties op een mogelijke lockdown in ons land in de video hieronder.

Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland Kijk via Gids.tv. op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Het kabinet zal vrijdag in een vervroegde persconferentie waarschijnlijk nieuwe maatregelen afkondigen, misschien een strengere lockdown. De Telegraaf is de straat opgegaan om de mensen te vragen of ze bang zijn voor de nieuwe maatregelen die zullen komen. Bekijk de video hieronder. FeestdagenIn Maarssen hebben een paar mensen begrip voor een nieuwe ingreep, maar de meeste willen dat de wereld blijft zoals deze is. Eén persoon is bang dat de horeca dichtgaat. Een ander wil liever geen avondklok. Blijven sporten is ook belangrijk. Tijdens de feestdagen willen de mensen bovendien graag samen zijn. Online les volgen is moeilijker, de scholieren willen liever dat de scholen open blijven. Dit is een greep uit de reacties van de bewoners van Maarssen. Bekijk de reacties op een mogelijke lockdown in ons land in de video hieronder. Bekijk ook Judith over afgelaste bruiloft: ''Kan alweer niet doorgaan door nieuwe maatregelen'' Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie 26 november: komt er een nieuwe lockdown? Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: reacties op een mogelijke strenge lockdown in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV