Nazmiye Oral over haar hoofdrol in Undercover seizoen 3: "Ik ben fangirl"

Nazmiye Oral over haar hoofdrol in Undercover seizoen 3: "Ik ben fangirl"

Er werd al lang naar uitgekeken en nu is hij daar: het derde seizoen van de misdaadserie Undercover. Met daarin een nieuwe verhaallijn met Nazmiye Oral in de hoofdrol. Ze is helemaal lyrisch over de serie: "Ik ben helemaal fangirl, ookal zit ik er zelf in." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment over de serie Undercover hieronder.

Vanaf 21 november kun je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Undercover.

<em>Nazmiye Oral</em> over haar hoofdrol in <em>Undercover</em> seizoen 3: &quot;Ik ben fangirl&quot; Er werd al lang naar uitgekeken en nu is hij daar: het derde seizoen van de misdaadserie Undercover. Met daarin een nieuwe verhaallijn met Nazmiye Oral in de hoofdrol. Ze is helemaal lyrisch over de serie: "Ik ben helemaal fangirl, ookal zit ik er zelf in." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment over de serie Undercover hieronder. Vanaf 21 november kun je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Undercover. Bekijk ook Undercover seizoen 3: Frank Lammers en Tom Waes vertellen over verschrikkelijke draaidag Bekijk deze video » Ferry in Undercover seizoen 3: "Alles keert zich tegen hem" (video) Bekijk deze video »
TV :
Nazmiye Oral over haar hoofdrol in Undercover seizoen 3: "Ik ben fangirl"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nazmiye Oral over haar hoofdrol in Undercover seizoen 3: "Ik ben fangirl" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV