Talkshow M gemist? Olcay Gulsen over opgroeien met huiselijk geweld

Talkshow M gemist? Olcay Gulsen over opgroeien met huiselijk geweld

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Olcay Gulsen</em> over opgroeien met huiselijk geweld Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Olcay Gulsen zet zich als ambassadeur van UN Women in tegen huiselijk geweld. Olcay weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze problematiek te adresseren, zelf is ze namelijk opgegroeid met huiselijk geweld: Dat is alweer 35 jaar geleden, toen sprak je er echt niet over. In die zin zie ik wel een positieve kentering." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Olcay Gulsen over opgroeien met huiselijk geweld

Olcay Gulsen zet zich als ambassadeur van UN Women in tegen huiselijk geweld. Olcay weet als geen ander hoe belangrijk het is om deze problematiek te adresseren, zelf is ze namelijk opgegroeid met huiselijk geweld: Dat is alweer 35 jaar geleden, toen sprak je er echt niet over. In die zin zie ik wel een positieve kentering."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Olcay Gulsen over opgroeien met huiselijk geweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV