Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Thierry Baudet is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Davide Heijmans. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat doet uitgesteld. Op internet duiken langzaam foto's en filmpjes op van de plechtigheid, ook is te zien dat er weinig rekening gehouden wordt met de coronaregels.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> en <em>Davide</em> lappen <em>coronaregels</em> aan hun laars tijdens bruiloft Thierry Baudet is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Davide Heijmans. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat doet uitgesteld. Op internet duiken langzaam foto's en filmpjes op van de plechtigheid, ook is te zien dat er weinig rekening gehouden wordt met de coronaregels. Tekst gaat verder onder de video. Liefde op het eerste gezichtThierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Nikkie Plessen deelt de beste Black Friday tips en deals Bekijk deze video » Video: Babette van Veen en Joep Sertons moeten GTST noodgedwongen verlaten Bekijk deze video » Video: Gooische Moeder-Pauline Wingelaar vraagt rust na overlijden dochtertje Bekijk deze video » Wilco Viets over politieke excuses: "We zijn het ook een beetje verplicht aan Peter" Bekijk deze video » Zien: Hans Kazàn euforisch na uitblinkerslunch met Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Video: Luuk Ikink afwezig bij RTL Boulevard vanwege positief getest zoontje Bekijk deze video » Advies OMT: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video) Bekijk deze video » Zien: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zetten punt achter huwelijk Bekijk deze video »
TV :
Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Liefde op het eerste gezicht
Thierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV