Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Thierry Baudet is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Davide Heijmans. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat doet uitgesteld. Op internet duiken langzaam foto's en filmpjes op van de plechtigheid, ook is te zien dat er weinig rekening gehouden wordt met de coronaregels.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> en <em>Davide</em> lappen <em>coronaregels</em> aan hun laars tijdens bruiloft Thierry Baudet is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Davide Heijmans. Het stel wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar mede vanwege de coronamatregelen hebben de twee dat doet uitgesteld. Op internet duiken langzaam foto's en filmpjes op van de plechtigheid, ook is te zien dat er weinig rekening gehouden wordt met de coronaregels. Tekst gaat verder onder de video. Liefde op het eerste gezichtThierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft

Liefde op het eerste gezicht
Thierry ontmoette zijn vrouw in 2016 en inmiddels zijn ze al meer dan drie jaar gelukkig met elkaar. De voorman van Forum voor Democratie heeft verteld dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was, Davide had wat langer de tijd nog om overtuigd te worden. In 2018 vroeg Thierry haar ten huwelijk, inmiddels is het bijna drie jaar later en zijn de twee getrouwd.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV