UEFA Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Slavia Praag - Feyenoord (Conference League)

UEFA Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Feyenoord in Groep E van de Conference League. Je kunt de wedstrijd ook volgen op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Bijna zekerDe Rotterdammers reizen redelijk comfortabel af naar Tsjechië, want met tien punten uit vier wedstrijden zijn ze al bijna zeker van de volgende ronde. Het goede gevoel wordt nog eens versterkt door de eenvoudige 4-0 zege op PEC Zwolle van afgelopen weekend en het feit dat het eerste duel met Slavia Praag al met 2-1 werd gewonnen. StandFeyenoord gaat dus fier aan kop in Groep E van de Conference League, maar voor Slavia Praag staat er nog veel op het spel. Zij staan tweede met zes punten, gevolgd door Maccabi Haifa met vier punten en Union Berlin met drie punten. Er is dus nog veel mogelijk in deze groep.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Feyenoord in Groep E van de Conference League. Je kunt de wedstrijd ook volgen op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Bijna zeker
De Rotterdammers reizen redelijk comfortabel af naar Tsjechië, want met tien punten uit vier wedstrijden zijn ze al bijna zeker van de volgende ronde. Het goede gevoel wordt nog eens versterkt door de eenvoudige 4-0 zege op PEC Zwolle van afgelopen weekend en het feit dat het eerste duel met Slavia Praag al met 2-1 werd gewonnen.

Stand
Feyenoord gaat dus fier aan kop in Groep E van de Conference League, maar voor Slavia Praag staat er nog veel op het spel. Zij staan tweede met zes punten, gevolgd door Maccabi Haifa met vier punten en Union Berlin met drie punten. Er is dus nog veel mogelijk in deze groep.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UEFA Conference League: Slavia Praag - Feyenoord gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV