Advies OMT: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video)

Advies OMT: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video)

Kijk via Gids.tv. op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Het OMT heeft het kabinet geadviseerd om strengere maatregelen te treffen om het aantal coronabesmettingen in te dammen. Opvallend, het OMT adviseert ook om het hele onderwijs open te houden. Restaurants, cafés, niet essentiële winkels en doorstroomlocaties zouden hun deuren voortaan weer moeten sluiten na 17:00 uur.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Advies OMT</em>: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video) Kijk via Gids.tv. op vrijdag 26 november vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Het OMT heeft het kabinet geadviseerd om strengere maatregelen te treffen om het aantal coronabesmettingen in te dammen. Opvallend, het OMT adviseert ook om het hele onderwijs open te houden. Restaurants, cafés, niet essentiële winkels en doorstroomlocaties zouden hun deuren voortaan weer moeten sluiten na 17:00 uur. Tekst gaat verder onder de video. ScholenHoewel er dus veel besmettingen zijn op scholen, is het OMT van mening dat er alles aan gedaan moet worden om ze niet te sluiten. Het sluiten van de scholen zou schade opleveren aan de ontwikkeling van kinderen als zij sociale schoolcontacten en onderwijs ontberen, aldus het Outbreak Management Team. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Nikkie Plessen deelt de beste Black Friday tips en deals Bekijk deze video » Video: Babette van Veen en Joep Sertons moeten GTST noodgedwongen verlaten Bekijk deze video » Video: Gooische Moeder-Pauline Wingelaar vraagt rust na overlijden dochtertje Bekijk deze video » Wilco Viets over politieke excuses: "We zijn het ook een beetje verplicht aan Peter" Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet en Davide lappen coronaregels aan hun laars tijdens bruiloft Bekijk deze video » Zien: Hans Kazàn euforisch na uitblinkerslunch met Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Video: Luuk Ikink afwezig bij RTL Boulevard vanwege positief getest zoontje Bekijk deze video » Zien: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zetten punt achter huwelijk Bekijk deze video »
TV :
Advies OMT: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video)

Scholen
Hoewel er dus veel besmettingen zijn op scholen, is het OMT van mening dat er alles aan gedaan moet worden om ze niet te sluiten. Het sluiten van de scholen zou schade opleveren aan de ontwikkeling van kinderen als zij sociale schoolcontacten en onderwijs ontberen, aldus het Outbreak Management Team.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advies OMT: Onderwijs blijft open, horeca en niet-essentiële winkels na 17:00 uur dicht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV