Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt

Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt

Donderdagavond zagen we in Ik vertrek hoe Edwin en Kirsten naar Zuid-Afrika vertrokken. Daar werd begonnen met de bouw van een lodge, maar helaas stapelen de lokale bouwvakkers fout op fout. Zelfs de waterleiding wordt doorgehakt...

Lees verder onder de video.

<em>Ik vertrek</em>: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt Donderdagavond zagen we in Ik vertrek hoe Edwin en Kirsten naar Zuid-Afrika vertrokken. Daar werd begonnen met de bouw van een lodge, maar helaas stapelen de lokale bouwvakkers fout op fout. Zelfs de waterleiding wordt doorgehakt... Lees verder onder de video. KruiwagenHet werk van de Zuid-Afrikaanse bouwvakkers levert ook hilarische beelden op. Zo wordt een kruiwagen gevuld met zand, om die vervolgens 10 centimeter verder alweer leeg te kiepen. Dat zorgt bij de efficiënte Nederlanders Edwin en Kirsten voor de nodige vraagtekens. Ook blijkt dat de bouwvakkers de tekening op de kop hebben gelezen. Bekijk het fragment uit Ik vertrek hierboven. Ik vertrek is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden Ik vertrek: Henny en Patrick snappen niets van Franse buurman Bekijk deze video » Ik Vertrek: familie Van Houten beproeft geluk in Spanje Bekijk deze video »
TV :
Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt

Kruiwagen
Het werk van de Zuid-Afrikaanse bouwvakkers levert ook hilarische beelden op. Zo wordt een kruiwagen gevuld met zand, om die vervolgens 10 centimeter verder alweer leeg te kiepen. Dat zorgt bij de efficiënte Nederlanders Edwin en Kirsten voor de nodige vraagtekens. Ook blijkt dat de bouwvakkers de tekening op de kop hebben gelezen.

Bekijk het fragment uit Ik vertrek hierboven.

Ik vertrek is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek: Zuid-Afrikaanse bouwvakkers stapelen fout op fout, zelfs waterleiding doorgehakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV