Cynische Peter Plasman in Op1: "De kroongetuige wil alleen poen"

Cynische Peter Plasman in Op1: "De kroongetuige wil alleen poen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Cynische <em>Peter Plasman</em> in <em>Op1</em>: &quot;De kroongetuige wil alleen poen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoofdofficier van Justitie John Lucas en strafrechtadvocaat Peter Plasman bespraken donderdag het fenomeen "de kroongetuige" in Op1. Plasman is een nogal cynische mening toegedaan over de kroongetuige: volgens de advocaat wil die alleen maar poen. "De kroongetuige is een geraffineerde crimineel die zaken aan het doen is met de overheid." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cynische Peter Plasman in Op1: "De kroongetuige wil alleen poen"

Hoofdofficier van Justitie John Lucas en strafrechtadvocaat Peter Plasman bespraken donderdag het fenomeen "de kroongetuige" in Op1. Plasman is een nogal cynische mening toegedaan over de kroongetuige: volgens de advocaat wil die alleen maar poen. "De kroongetuige is een geraffineerde crimineel die zaken aan het doen is met de overheid."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cynische Peter Plasman in Op1: "De kroongetuige wil alleen poen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV