Langs de Maas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Maas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Maas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe reisprogramma Langs de Maas wekelijks rond 19:55 uur te zien op NPO 2. Acteur Huub Stapel maakt in dit programma - zoals de titel al aangeeft - een reis langs de oevers van de Maas. FacettenStapel laat de Maas in al haar facetten zien: van geschiedenis tot natuur, economie, couleur locale en cultuur. Al sinds zijn jeugd voelt de acteur zich verbonden met de rivier, want als kind in het Limburgse Tegelen zwom hij in de Maas. Maar waar was de rivier allemaal getuige van? En welke geschiedenis sleurt ze met zich mee? Jeanne d'ArcHuub Stapel start zijn avontuur bij de bron van de Maas. Aan de oevers van deze rivier werd de heldin van Frankrijk, Jeanne d'Arc, geboren. Hij ontmoet een verre nazaat van haar. In Commercy geniet hij van een heerlijke, Franse madeleine. Vervolgens blikt hij terug op de Maas in de Eerste Wereldoorlog. Alle fragmenten uit deze uitzending Langs de Maas vanaf vrijdag te zien bij NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Langs de Maas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe reisprogramma Langs de Maas wekelijks rond 19:55 uur te zien op NPO 2. Acteur Huub Stapel maakt in dit programma - zoals de titel al aangeeft - een reis langs de oevers van de Maas.

Facetten
Stapel laat de Maas in al haar facetten zien: van geschiedenis tot natuur, economie, couleur locale en cultuur. Al sinds zijn jeugd voelt de acteur zich verbonden met de rivier, want als kind in het Limburgse Tegelen zwom hij in de Maas. Maar waar was de rivier allemaal getuige van? En welke geschiedenis sleurt ze met zich mee?

Jeanne d'Arc
Huub Stapel start zijn avontuur bij de bron van de Maas. Aan de oevers van deze rivier werd de heldin van Frankrijk, Jeanne d'Arc, geboren. Hij ontmoet een verre nazaat van haar. In Commercy geniet hij van een heerlijke, Franse madeleine. Vervolgens blikt hij terug op de Maas in de Eerste Wereldoorlog.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Langs de Maas aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV