NOS WK-kwalificatie Voetbal Tsjechië - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK-kwalificatie Voetbal Tsjechië - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK-kwalificatie Voetbal Tsjechië - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Tsjechië - Nederland. Het duel van de Oranjeleeuwinnen is ook te volgen op de livestream via Gids.tv. GelijkspelDe Oranjeleeuwinnen zijn inmiddels vier wedstrijden onderweg in de kwalificatie voor het WK van 2023, dat wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland. Tot nu toe verloren de dames alleen punten tegen Tsjechië, de tegenstander van vanavond; in september werd er met 1-1 gelijkgespeeld. StandHoewel het spel van de voetbalvrouwen ook in de daaropvolgende wedstrijden moeizaam was, gaan ze wel aan kop in Groep C met tien punten uit vier wedstrijden. IJsland volgt met zes punten uit drie wedstrijden en Tsjechië verzamelde in de eerste drie wedstrijden vier punten, goed voor een derde plaats.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Tsjechië - Nederland. Het duel van de Oranjeleeuwinnen is ook te volgen op de livestream via Gids.tv.

Gelijkspel
De Oranjeleeuwinnen zijn inmiddels vier wedstrijden onderweg in de kwalificatie voor het WK van 2023, dat wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland. Tot nu toe verloren de dames alleen punten tegen Tsjechië, de tegenstander van vanavond; in september werd er met 1-1 gelijkgespeeld.

Stand
Hoewel het spel van de voetbalvrouwen ook in de daaropvolgende wedstrijden moeizaam was, gaan ze wel aan kop in Groep C met tien punten uit vier wedstrijden. IJsland volgt met zes punten uit drie wedstrijden en Tsjechië verzamelde in de eerste drie wedstrijden vier punten, goed voor een derde plaats.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS WK-kwalificatie Voetbal (v) Tsjechië - Nederland voorbeschouwing en eerste helft of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV