Jinek gemist? Herman Du-Bois (Puttense moordzaak) over eerherstel

Jinek gemist? Herman Du-Bois (Puttense moordzaak) over eerherstel

Herman du-Bois die, samen met zijn zwager Wilco Viets, 7 jaar lang onterecht vastzat voor de Puttense Moordzaak heeft eerherstel gekregen. Dat zou nooit gebeurd zijn zonder de hulp van misdaadverslaggever Peter R. de Vries vertelde hij donderdagavond bij Jinek, waar hij samen met zijn vrouw Anja en Royce de Vries te gast was.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Herman Du-Bois (Puttense moordzaak) over eerherstel Herman du-Bois die, samen met zijn zwager Wilco Viets, 7 jaar lang onterecht vastzat voor de Puttense Moordzaak heeft eerherstel gekregen. Dat zou nooit gebeurd zijn zonder de hulp van misdaadverslaggever Peter R. de Vries vertelde hij donderdagavond bij Jinek, waar hij samen met zijn vrouw Anja en Royce de Vries te gast was. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Herman Du-Bois (Puttense moordzaak) over eerherstel


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Herman Du-Bois (Puttense moordzaak) over eerherstel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV