Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique weer officieel bij elkaar" (video)

Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique weer officieel bij elkaar" (video)

Yvonne Coldeweijer, de plaaggeest van Marco Borsato en André Hazes had er zin in deze vrijdag en nam al voor acht uur 's morgens haar nieuwste juice-video op. Uiteraard kwamen haar twee favoriete onderwerpen ook weer voorbij: Hazes en Stalko, zoals ze Borsato noemt. Ze begint echter met Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André die zelf nog niet helemaal door lijkt te hebben dat het uit is: "Het aantal volgers dat ze op Instagram heeft gaat nu natuurlijk redelijk hard achteruit. Nobody cares anymore en dat is logisch."

'Sarah is niet helemaal goed'
Vervolgens volgt nog een sneer: "Sarahsoel ging natuurlijk niet met André omdat ze zo verliefd op hem was, dat geloof je toch zeker niet. Ze wilde natuurlijk altijd al beroemd worden en omdat ze dat niet op eigen kracht kan, ze heeft zeg maar geen talent, is haar enige ticket to fame een bekende boyfriend." Dat ze nu ook nog doet alsof het niet echt uit is doet Coldeweijer vermoeden dat het niet helemaal lekker loopt bij haar: "Die is niet goed hoor."

André bijna dagelijks bij Monique
Maar hoe is het dan eigenlijk met André nu? "Hij heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terug wil. Hij is op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer en bloeit weer helemaal op." vervolgens doet Coldeweijer nog een bijzondere onthulling: de zanger zou helemaal niet meer willen zingen en optreden omdat hij zijn normale leven terug wil. Dat zou erg bijzonder zijn, gezien de drang naar aandacht en publiciteit van Hazes, maar dat terzijde.

'André alweer blijven slapen'
En dan de scoop, die de vlogster beloofde: "André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique. Hij heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen."

Ook gaat Alberta Verlinde in haar vlog, die je hieronder kunt bekijken, nog even in op alle roddels rondom Marco Borsato, die volgens haar 'nog steeds met andere vrouwen ligt te wippen in het weiland.'

Yvonne Coldeweijer: &quot;<em>André Hazes</em> en Monique weer officieel bij elkaar&quot; (video) Yvonne Coldeweijer, de plaaggeest van Marco Borsato en André Hazes had er zin in deze vrijdag en nam al voor acht uur 's morgens haar nieuwste juice-video op. Uiteraard kwamen haar twee favoriete onderwerpen ook weer voorbij: Hazes en Stalko, zoals ze Borsato noemt. Ze begint echter met Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André die zelf nog niet helemaal door lijkt te hebben dat het uit is: "Het aantal volgers dat ze op Instagram heeft gaat nu natuurlijk redelijk hard achteruit. Nobody cares anymore en dat is logisch." 'Sarah is niet helemaal goed'Vervolgens volgt nog een sneer: "Sarahsoel ging natuurlijk niet met André omdat ze zo verliefd op hem was, dat geloof je toch zeker niet. Ze wilde natuurlijk altijd al beroemd worden en omdat ze dat niet op eigen kracht kan, ze heeft zeg maar geen talent, is haar enige ticket to fame een bekende boyfriend." Dat ze nu ook nog doet alsof het niet echt uit is doet Coldeweijer vermoeden dat het niet helemaal lekker loopt bij haar: "Die is niet goed hoor." André bijna dagelijks bij MoniqueMaar hoe is het dan eigenlijk met André nu? "Hij heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terug wil. Hij is op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer en bloeit weer helemaal op." vervolgens doet Coldeweijer nog een bijzondere onthulling: de zanger zou helemaal niet meer willen zingen en optreden omdat hij zijn normale leven terug wil. Dat zou erg bijzonder zijn, gezien de drang naar aandacht en publiciteit van Hazes, maar dat terzijde. 'André alweer blijven slapen'En dan de scoop, die de vlogster beloofde: "André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique. Hij heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen." Ook gaat Alberta Verlinde in haar vlog, die je hieronder kunt bekijken, nog even in op alle roddels rondom Marco Borsato, die volgens haar 'nog steeds met andere vrouwen ligt te wippen in het weiland.' Bekijk ook Shownieuws: André Hazes bij Rachel in Mijdrecht, 'Nog lange weg te gaan' Bekijk deze video » Zien: André Hazes zingt Sinterklaasliedje met zoontje én Monique Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique weer officieel bij elkaar" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique weer officieel bij elkaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV