Rondje Binnenhof: Chaos in Den Haag door stijgende coronabesmettingen

Rondje Binnenhof: Chaos in Den Haag door stijgende coronabesmettingen

Het is weer chaos in Den Haag en dat komt allemaal door de stijgende coronabesmettingen. Duidelijk is dat er nieuwe maatregelen moeten komen, maar wat voor effect heeft dit op de formatie? Herman van der Zandt en Xander van der Wulp peilen de coronastress in het kabinet, in een nieuwe Rondje Binnenhof.

Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 26 november hieronder.

<em>Rondje Binnenhof</em>: Chaos in <em>Den Haag</em> door stijgende <em>coronabesmettingen</em> Het is weer chaos in Den Haag en dat komt allemaal door de stijgende coronabesmettingen. Duidelijk is dat er nieuwe maatregelen moeten komen, maar wat voor effect heeft dit op de formatie? Herman van der Zandt en Xander van der Wulp peilen de coronastress in het kabinet, in een nieuwe Rondje Binnenhof. Bekijk de NOS-video van de online serie Rondje Binnenhof van vrijdag 26 november hieronder. Bekijk ook Rondje Binnenhof: bijpraten over de formatie en coronamaatregelen Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Pieter Omtzigt vertelt meer over de formatie en geeft advies Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: Chaos in Den Haag door stijgende coronabesmettingen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: Chaos in Den Haag door stijgende coronabesmettingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV