Ruud Gullit: "Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant" (video)

Ruud Gullit: "Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant" (video)

De beste stuurlui staan natuurlijk altijd aan wal en dat geldt deze week ook voor Ruud Gullit, die zijn mening geeft over Mark Rutte en Hugo de Jonge: "Die zien mensen constant blunderen. Die zijn eigenlijk geen leider meer maar ze staan er wel nog steeds en mensen geloven gewoon niet meer wat ze zeggen."

'Je zou ze moeten vervangen'
Zou je het überhaupt als kabinet wel goed kunnen doen in de alsmaar veranderende coronacrisis? Dat zou je je ook af kunnen vragen. Maar gelukkig heeft de sympathiele voetballegende ook een oplossing, én een vraag: "Eigenlijk zou je hun moeten vervangen door twee andere mensen. Maar wie moet het doen dan?" Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>Ruud Gullit</em>: &quot;Mark Rutte &amp; Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant&quot; (video) De beste stuurlui staan natuurlijk altijd aan wal en dat geldt deze week ook voor Ruud Gullit, die zijn mening geeft over Mark Rutte en Hugo de Jonge: "Die zien mensen constant blunderen. Die zijn eigenlijk geen leider meer maar ze staan er wel nog steeds en mensen geloven gewoon niet meer wat ze zeggen." 'Je zou ze moeten vervangen'Zou je het überhaupt als kabinet wel goed kunnen doen in de alsmaar veranderende coronacrisis? Dat zou je je ook af kunnen vragen. Maar gelukkig heeft de sympathiele voetballegende ook een oplossing, én een vraag: "Eigenlijk zou je hun moeten vervangen door twee andere mensen. Maar wie moet het doen dan?" Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Persconferentie Rutte & De Jonge: deze nieuwe maatregelen zijn al bekend (video) Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge bezorgd over nieuwe coronavariant Zuid-Afrika Bekijk deze video »
TV :
Ruud Gullit: "Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant" (video)

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruud Gullit: "Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten vervangen worden, blunderen constant" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV