Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie"

Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie"

De gemoederen liepen weer hoog op tijdens het debat over de begroting van Justitie en Veiligheid 2022. Demissionair minister Grapperhaus stelt dat Nederland geen exotische narcostaat is, maar daar is Sylvana Simons het uiteraard niet mee eens.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Sylvana Simons</em> scoort punten in <em>Tweede Kamer</em>: &quot;Dat is een racistische connotatie&quot; De gemoederen liepen weer hoog op tijdens het debat over de begroting van Justitie en Veiligheid 2022. Demissionair minister Grapperhaus stelt dat Nederland geen exotische narcostaat is, maar daar is Sylvana Simons het uiteraard niet mee eens. Tekst gaat verder onder de video. Racistisch nummertjeBIJ1-fractievoorzitter Sylvana Simons voelt zich genoodzaakt om de demissionair minister te interrumperen tijdens zijn betoog: "Ik zou heel graag willen horen wat de minister bedoeld met exotische narcostaat, want dat is een racistische connotatie." Joost Eerdmans, Kamerlid JA21 is klaar met Sylvana haar statements: "Het is weer haar racistische nummertje wat ze wil maken." Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: vindt Sylvana Simons Renske Leijten een racist? Bekijk deze video » Wybren van Haga vraagt Sylvana Simons: "Moet ik een kogel door mijn kop?" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie"

Racistisch nummertje
BIJ1-fractievoorzitter Sylvana Simons voelt zich genoodzaakt om de demissionair minister te interrumperen tijdens zijn betoog: "Ik zou heel graag willen horen wat de minister bedoeld met exotische narcostaat, want dat is een racistische connotatie." Joost Eerdmans, Kamerlid JA21 is klaar met Sylvana haar statements: "Het is weer haar racistische nummertje wat ze wil maken."

Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV