Ab Osterhaus over nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant: "Het is koffiedik kijken"

Ab Osterhaus over nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant: "Het is koffiedik kijken"

Nederland neemt drastische maatregelen om te voorkomen dat een nieuwe coronavariant in Zuidelijk-Afrika zich ook in ons land verspreidt. Daarom geldt er vanaf vandaag een algeheel vliegverbod, maar wat weten we nu eigenlijk van de Zuid-Afrikaanse 'B.1.1.529' coronavariant?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ab Osterhaus</em> over nieuwe <em>Zuid-Afrikaanse</em> coronavariant: &quot;Het is koffiedik kijken&quot; Nederland neemt drastische maatregelen om te voorkomen dat een nieuwe coronavariant in Zuidelijk-Afrika zich ook in ons land verspreidt. Daarom geldt er vanaf vandaag een algeheel vliegverbod, maar wat weten we nu eigenlijk van de Zuid-Afrikaanse 'B.1.1.529' coronavariant? Tekst gaat verder onder de video. Ab OsterhausOnder virologen wordt gesproken over een 'variant of concern', vertelt Ab Osterhaus aan De Telegraaf. De situatie in Zuid-Afrika is zorgelijk omdat het bestaande coronavaccin hier minder goed tegen beschermt, het is volgens Osterhaus koffiedik kijken. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Viroloog Ab Osterhaus aan het feesten op Nederlanders feestje in New York Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over kabinet en OMT-advies: "Ik mis de Regie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ab Osterhaus over nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant: "Het is koffiedik kijken"

Ab Osterhaus
Onder virologen wordt gesproken over een 'variant of concern', vertelt Ab Osterhaus aan De Telegraaf. De situatie in Zuid-Afrika is zorgelijk omdat het bestaande coronavaccin hier minder goed tegen beschermt, het is volgens Osterhaus koffiedik kijken.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus over nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant: "Het is koffiedik kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV